Gökçedereli gençler de istediğini aldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Arpalı ve Konursu'nun ardından Gökçedere'ye de Suni Çim Futbol Sahası yapılacağını açıkladı.

Gökçedereli gençler de istediğini aldı
Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Arpalı ve Konursu'nun ardından Gökçedere'ye de Suni Çim Futbol Sahası yapılacağını açıkladı. Ağbal, Gökçedereli gençlerin isteği üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'la konuyu görüştüğünü gerekli birimlere talimatların verildiğini belirtti. 

Ağbal, konuyla ilgili şu açıklmayı yaptı:

"Demirözü'nde yapımı tamamlanan, Arpalı ve Konursu için de protokolleri imzalanan "Suni Çim Futbol Sahası" için Gökçereli gençlerimizden kendi beldelerine de yapılması hususunda yoğun talep geldi. Bunun üzerine dün Trabzon mitinginde Gençlik ve Spor Bakanı'mız Sayın Akif Çağatay Kılıç ile bu konuyu görüştük. Sayın bakanımız ilgili birimlere gerekli talimatı verdi. Arpalı ve Konursu ile beraber Gökçedere'ye de Suni Çim Futbol sahası yapılacak. Gökçedereli gençlerimize hayırlı olsun." 




Anahtar Kelimeler:
AK PartiNaci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HALİL 9 yıl önce

BUNLARIN SEÇİMLERE KADAR YAPMAYACAĞI ŞEYTANLIK, VERMEYECEĞİ SÖZ VE VAATLERİ NE GÖRÜLÜR, NE YAZILIR. SEÇİMLER BİTİNCE DE BAYBURT SOĞUĞU, ÇAMURU, GERİ KALMIŞLIĞI, SAHİPSİZLİĞİ, ALDATILMIŞLIĞI İLE BAŞBAŞA KALIR VE ÖYLECEDE DEVAM EDER GİDER. AMA BİZ ALDATILMAYA, KANDIRILMAYA ALIŞMIŞ BİR MİLLETİZ. NE YAZIKKI ÇOK TEZ UNUTUYORUZ. BİZE HERŞEY LAYIKTIR. BİRİLERİ YUMAKLARINI BÜYÜTE DURSUN, EKMEĞİ DAHİ EVİNE YETERİNCE GÖTÜREMEYENLERDE AÇLIĞA DEVAM ETSİN.

Avatar
uğur 9 yıl önce

o olmaz olurmu seçimler bitmeden ne kopardık kopardık :) vaybe Bayburt

Avatar
Vatandaş 9 yıl önce

Deniz isteyin deniz onunda sözünü verirler. .. 10 gün nefesini körleyin artık. ..

Avatar
bilal 8 yıl önce

yav sayın ağbal kolundaki satin değerini söylermisin bayburtlulara. kaç para kim hediye etti neden etti.
hadi akp liler delikanlı olan cevap versin.
Delikanlı olan dedik.

Avatar
Safak güngör 8 yıl önce

Sayın vekilim her yer çayır çimen suni çime ihtiyaç yok. ihtiyaç istihdam sağlayacak kdv üretecek fabrikalardır bu konuda bişeyler yapabiliyormusunuz?

Avatar
Yazık 8 yıl önce

Size hizmet bile haramdır nankörler!!
Dikkat edin başınıza ranbim belanın büyüğünü açmasın ama size o da müstahaktır bunu bilin !!