Gökçedere'de hırsızlık vakaları arttı!

Gökçedere beldesinde hırsızlık vakalarının artışı vatandaşı tedirgin ediyor. 

Gökçedere'de hırsızlık vakaları arttı!

Bayburt Postası - Bayburt'un tarihi çok eskilere dayanan, Akkoyunlu eserleri ile ilgi çeken Gökçedere beldesinde hırsızlık vakalarının artışı vatandaşı tedirgin ediyor. 

Son olarak anayol üzerinde hizmet veren Bakır ailesine ait yarım asırlık değirmenin kapısı çalındı. Bakır ailesinden bilgiye göre, değirmende yapılan incelemeler sonrası hırsızlığı yapan kişi veya kişilerin arka pencereden girerek kapıyı çaldıkları öğrenildi. 

Öte yandan, son aylarda çok sayıda hırsızlık vakasının yaşandığı beldede vatandaşlar şaşkınlık ve korku içerisinde yaşananları izliyor.

Evlerden eşya, yakacak ve tarım aletlerinin çalındığı beldede, halk ne önlem alacağını şaşırmış durumda bekliyor.

Jandarma ekiplerinin hırsızlık vakaları hakkında detaylı çalışması devam ederken, belde halkı güvenlik kamerası sayısının artırılmasını ve köye giriş çıkış yapan insanların daha sıkı denetlenmesini istiyor. 

           

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemil 2 yıl önce

beldede sıkıntı çok büyük hırsızlık sayıları çok arttı...kapı önünde sandalye bırakmaya korkuyoruz...jandarma denetlemelerini artırmalı veya farklı yöntemlerle hırsızları yakalamalı...

Avatar
Ozan 2 yıl önce

Kapı çalındığına göre pencere ve baca yerindedir demek ki, Onlara sahip çıkın.

Avatar
recep 2 yıl önce

gökçedere beldemizde hırsızlık olayları çok arttı...devlet kurumları acil harekete geçmeli...