GES Projesi, Başkan Memiş'e ödül kazandırdı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin düzenlediği yarışmada yılın en başarılı Belediye Başkanı seçildi.

GES Projesi, Başkan Memiş'e ödül kazandırdı
Bayburt Postası - Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin Türkiye genelinde bu yıl 7.'sini düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri Yarışmasında Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.

Başkan Memiş, 15 Eylül 2017 Cuma günü Kayseri Erciyes Dağı Kardanadam Tesisleri’nde gerçekleşecek törenle ödülünü alacak.

Başkan Memiş’e birinciliği getiren proje Güneş  Enerjisi Projesi oldu. Türkiye’de Güneş Enerjisi projesiyle bir ilki gerçekleştiren Bayburt Belediyesi projeyi 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak enerji üretimine geçmişti. 10 Şubat tarihi itibari ile enerji üretimi sağlanan proje Bayburt Belediyesi’ne yıllık net olarak minimum 720 bin dolar maksimum 800 bin dolar gelir getirecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tebrikler başarılar 7 yıl önce

Bayburt için çok yetersiz ekibi sıfır asfalt ihalesni alan firma gecede çalışmalı

Avatar
Muhterem 7 yıl önce

En iyi bu ise Allah en kötüsünden bizi korusun amin. Anadoluda bir tabir var. derki körler sağırlar, birbirini ağırlar. Bu ödülü verenler Bayburta hiç gelmemiş galiba. Acaba ödül verenlerin güneş enerjisi panellerini satanlarla bir menfaat ilişkisi olmasın

Avatar
gurbet 7 yıl önce

sadece gülüyorum :)

Avatar
Motor tamirhaneleri 7 yıl önce

Bayburtun merkezinde çukur dolu araçlar mahvoldu, merkezde motor tamirhaneleri şehir değil sanayi çocukların sağlığı tehlikede vs vs

Avatar
Ahmet 7 yıl önce

Sayın başkanımı siyasi olarak baskı altına almasalar gerçekten hizmetlerine durmadan devam edecek. Sayın başkanım zabıta Müdürlüğü halen boş lütfen halkına istediği bir ismi o güzide koltuğa getirelim. Esnaf kardeşlerimizin de anlaşabileceği bir isme odaklanın. Gerçi gündemde olan isimden başka bir isimde düşünülemez sanırım.

Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Sayın başkan kıskanılıyor

Avatar
Bayburt Ahalisi 7 yıl önce

Yorumlarımızı yayınlayacaksanız yazalım :) Yoksa yazmayalım.
Önceki haberde sorduğumuz soruları buradan da soralım mı? Anlamadığım nokta şu; Önceki haberde sorduğumuz soruları KAHVELERDE herkes soruyor. Buradan dile getirince ne oluyor?

Avatar
rambo yağız 7 yıl önce

Ya boş verin hepsi palavra göz boyama yalandan kim ölmüş derler ya ondan sadece saat kulesinden sanayiye kadar yol var başka yok ancak oralara hızmet geri taraf üvey evlat muamelesi