Genç çift trafik kazasında can verdi!

Erbaa ilçesinde refüje çarptıktan sonra alt yola devrilen otomobildeki çift ile bir çocuk öldü, aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Genç çift trafik kazasında can verdi!
Bayburt Postası - İzmir’den Bayburt’a gelirken Tokat’ın Erbaa ilçesinde otomobilleriyle kaza yapan Ateş ailesinden 3 kişi öldü 5 kişi de yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre kaza sabah saatlerinde Tokat’ın Erbaa ilçesi Yukarı Çandır Köyü yakınlarında meydana geldi. Murat Ateş (26) yönetimindeki 35 MRT 69 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpıp alt geçide uçtu. Takla atan otomobilin sürücüsü Murat Ateş ve eşi Gamze Ateş (22) olay yerinde hayatını kaybetti. 5 yaşındaki Zehra Ateş de kaldırıldığı Erbaa Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Kazada İrem Ateş (3), Ruken Nilay Ateş (27), Selami Ateş (29), Esmanur Ateş (3), Murat Ateş (10) yaralandı. Yaralılar 112 Ambulanslarıyla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralanan Zehra Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 
Bayburt Belediye Personellerinden Mustafa Yaşaroğlu’nun kızı, damadı ve torunun hayatını kaybettikleri kaza sonrası, cenazelerin İzmir’de toprağa verileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seher 7 yıl önce

Allahdan rahmet diler ailesine bas sagligi dileklerimi bildiririm

Avatar
Selami fidanoglu aşağı kirzi köyü 7 yıl önce

Allah'cc rahmet etsin geride kalanlara sabir ihsan etsin.

Avatar
OĞUZ AKDENİZ 7 yıl önce

Allahım gani gani rahmet eylesin. Gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor. Rabbim geride kalanlara sonsuz sabırlar versin.

Avatar
Bilal Yeşioğlu - 7 yıl önce

Allah rahmet Eylesin mekanları cennet olsun Yakınlarına Allah sabır versin zor bir olay