Eski başkandan son gece icraatı!

Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat görev süresinin bitimine sayılı saatler kala ilginç bir icraata daha imza attı!

Eski başkandan son gece icraatı!
Bayburt Postası - Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat görev süresinin bitimine sayılı saatler kala ilginç bir icraata daha imza attı!

2009-2014 yılları arasında Bayburt Belediye Başkanlığı yapan, 30 Mart 2014 akşamı ise bu göreve veda eden eski Başkan Hacı Ali Polat, görev yaptığı süre içerisinde yapılan hizmetlere isminin yer aldığı mermer veya metal levhalar astırdı.

Bu ilginç eylemin, yeni Başkan Mete Memiş’in mazbatasını almasına saatler kala yapılması ise gözlerden kaçmadı!

Daha önce Bayburt Belediyesi tarafından yapılan tüm hizmetlerin altında sadece “Bayburt Belediyesi” imzası ve yapıldığı yıla ait bilgiler yer alıyordu.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 10 yıl önce

NE SABIRLI AHALİYİZ

Avatar
Fatih 10 yıl önce

Vola önceden sadece mezar taslari mermerden yapılırdii... Abu ne şimdi...

Avatar
Medine 10 yıl önce

Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun... Hazreti Ömer adaletine gelince kimseye sıra bırakmazlar.. Bu mu sizin adaletiniz. Giderayak belediyeye bissürü borç bırakıp gitmiştir.. yeni dönemde bir tane işçi senin yüzünden maaşını alamazsa nasıl gezeceksin Bayburt caddelerinde... yarın bu mezar taşları kaldırılırken yüzün kızarmayacak mı ????

Avatar
Hüseyin Durulmuş 10 yıl önce

Ne güzel olmuş. Başkanımıza teşekkür ediyoruz

Avatar
Kemal Aktaş 10 yıl önce

Hacı Ali Başkan kendi eserlerinin altına isimlerini yazmış bunda eleştirilecek ne var arkadaşlar.
bence bayburttaki en başarılı başkanlardan biriydi HACI ALİ POLAT
"ESER YAPAN ALTINA İMZASINI ATAR"

Avatar
KUL AHMED 10 yıl önce

BEYLER...
BUNDAN DAHA DOĞAL NE OLABİLİR Kİ..
YENİ SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANI METE BEY YAPTIĞI ESERLERİN ALTINA HÜKMÜ BEYİN İSMİNİ Mİ YAZSIN
SİZLER BUNU MU İSTİYORSUNUZ

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Kendi cebinden parasını ödedi ise mesele yok. Yoksa iki elim yakasında olur.

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Sayın Başkanın 2009-2014 arası hizmetlerinde dahli olan ve onu Başkan seçen Bayburt Halkı onun 5 yıllık sevaplarında da ve veballerinde de devlet malını iyi kullanıp kullanmamasından da sorumlu olmuştur. Bazı yorumlarda sayın Başkana çatan çok kimse var olup vede yeniden aday gösterilmemesinde demek ki iyi hizmetler yapmamış olmasıdır. Seçmen adayı iktidara getirmekte olup bir fiil seçmeni temsil ettiği için seçilenler seçenlerin çok çok düşünmeleri gerek. Yüce Allah her şeyi kaydetmekte ve mahşerde herkesin önüne karnesi koyulacaktır. Dilerim o gün karnemiz iyi kullardan oluruz.