Ersen'e teşekkür plaketi

Demirözü Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü hizmet binasının çevre düzenlemesine yapmış olduğu katkılardan dolayı Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen'e plaket takdim edildi.

Ersen'e teşekkür plaketi
Bayburt Postası - Demirözü Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü hizmet binasının çevre düzenlemesine yapmış olduğu katkılardan dolayı Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen'e plaket takdim edildi.

Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Başkan Ersen'e makamında plaket takdim ederek,  ilçe müdürlüğü hizmet binasının ulaşım yolu, çevre düzenlemesi ve kanalizasyon sorunu gibi sorunlarının ivedilikle çözülmesi noktasında göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Karabulut, Ersen'in başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.  

Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen ise; kendisinin de eski bir tarım teşkilatı mensubu olduğunu hatırlatarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ersen, "İlçemizde tarım ve hayvancılık önemli bir geçim kaynağıdır.  Bu alanda gıda, tarım ve hayvancılık müdürlüğümüzün daha iyi hizmet vermesi için belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tavukvanklı 9 yıl önce

ak partinin atadığı Tarım müdürü siyasi bir kurum olan mhp li belediye başkanına çevre düzenlemesinden dolayı plaket veriyor. Yapılan işin tarımla ne alakası var. tarım müdürünün işi tarımsal üretimle ilgili bir faaliyetde bulunmasıdır. plaket verme işini bırakın ordaki kaymakam yapsın

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

ak partili bürakratdan mhp li bürakrata plaket

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

pardon belediye başkanı ak partiliymiş bayburt medya da üç hilali görünce belediye başkanını mhp li zannettik

Avatar
tavunkvanklı 9 yıl önce

ak partinin atadığı Tarım müdürü siyasi bir kurum olan akp li belediye başkanına çevre düzenlemesinden dolayı plaket veriyor. Yapılan işin tarımla ne alakası var. tarım müdürünün işi tarımsal üretimle ilgili bir faaliyetde bulunmasıdır. plaket verme işini bırakın ordaki kaymakam yapsın

Avatar
ENGENEER 9 yıl önce

TAVUNKVANKLI arkadaş yazıyı okursan belediyenin tarımla değil tarım müdürlüğü ile alakası olmuş problemlerini çözünce onlarda takdir etmiş