Ersen: "Yüksekokul ilçeye canlılık getirdi"

Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen: "Bayburt Üniversitesi bünyesinde açılan yüksekokul ilçeye renklilik ve canlılık kazandırdı" dedi.

Ersen: "Yüksekokul ilçeye canlılık getirdi"
Bayburt Postası - Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Bayburt Üniversitesi bünyesinde açılan yüksekokulun ilçeye renklilik ve canlılık kazandırdığını söyledi.

Ersen, ilçede Bayburt Üniversitesi bünyesinde açılan meslek yüksekokulunda doluluk oranının yüzde 85 dolayında olduğunu belirtti.

Meslek yüksekokulunda hayvan sağlığı ve yerel yönetimler bölümünde eğitim öğretimin devam ettiğini aktaran Ersen, "Yeni üç bölüm daha eklenecek inşallah. Toplam beş bölümle yüksekokul eğitim faaliyetlerine devam edecek. İlçemizdeki yüksek okul mevcut haliyle dahi ilçemize bir renklilik, canlılık getirdi. Biz ilçemize bunu kazandıran Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal'a şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Ersen, Demirözü'nün, gelişimine katkı sunacak yüksekokul başta olmak üzere bundan sonraki projelerle de her geçen gün daha da iyiye doğru gideceğini ifade ederek, "İlçemizin daha güzel, daha, yaşanabilir ve her alanda gelişinini destekleyecek projelerimize bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada destek olacak Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal başta olmak üzere AK Parti Milletvekilimiz Sayın Şahap Kavcıoğlu'na ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Biz onlardan aldığımız güçle daha güzel Demirözü'nü hep birlikte inşa edeceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Selami Ersen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.