Ersen, belediye çalışmalarını anlattı

Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, ilçe için planladıkları hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyledi.

Ersen, belediye çalışmalarını anlattı
Bayburt Postası - Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, ilçe için planladıkları hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyledi.

Ersen, yaptığı açıklamada, daha iyi, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Demirözü için başlattıkları çalışmaları tamamlamanın kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Demirözü'nü geçmişte olduğu gibi yörenin merkezi yapmak için başlattıkları çalışmaları hiçbir sapma olmadan yürüttüklerini ifade eden Ersen, "Dömirözü geçmiş yıllarda yörenin hem ticaret merkezi hem de sosyal merkezi konumundaydı ancak ülkemizin olduğu gibi göç, ilçemizinde en başlıca sorunu durumunda. Biz başlattığımız çalışmalarla inşallah gelecek yıllarda gönderdiğimiz göçü tersine almayı planlıyoruz" dedi.

Ersen, bunun için Demirözü Belediyesinin projelerinin olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"Bu projelerimizden bir kısmını tamamladık, bir kısmı ise devam ediyor. Çalışmalarına önceki yıllarda başlayarak tamamladığımız projelerimiz, küçük sanayi sitesi projesi, ziyarettepe şelale park projesi, çim saha projesi ve ilçe girişi duble yol yapım projesiydi. Yine bu projeleimizin yanında canlı hayvan pazarı projesi, kesimhane ve kavurma yapımı tesisi, canlı hayvan pazarı projesi peyzaj çalışması ile düğün salonu ve apart projesiyle dükkan ve misafirhane projesi çalışmalarımız devamdeiyor. Bu projelerimizide inşallah 2016 yılında tamamlayacağız. Yaptığımız ve yapacağımız bu projelerle Demirözü'müz daha güzel, daha iyi ve daha yaşanabilir bir ilçe durumuna gelecek."AA

Anahtar Kelimeler:
Selami Ersen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.