Duduzar’a yıldırım düştü

Bayburt merkeze bağlı Erenli (Duduzar) Köyü’nde Abdulvahap Gazi Türbesi yakınlarında bulunan bir elektrik direğine düşen yıldırım trafolara zarar verdi ve tüm köyde elektriklerin kesilmesine neden oldu.

Duduzar’a yıldırım düştü
Bayburt Postası - Türkiye’yi etkisi altına alan yağmurlardan Bayburt’ta nasibini aldı. Gece boyu şiddetini artıran gök gürültülü yağmur ve kentin çeşitli bölgelerine görülen şimşek korkulu anlar yaşattı. Bayburt merkeze bağlı Erenli (Duduzar) Köyü’nde Abdulvahap Gazi Türbesi yakınlarında bulunan bir elektrik direğine düşen yıldırım trafolara zarar verdi ve tüm köyde elektriklerin kesilmesine neden oldu.

Duduzar Köyü muhtarı Veysel Altun, gürültüyle düşen yıldırımın etkisiyle köylülerin korkulu anlar yaşadığını söyledi.

“Hayatım boyunca böyle bir gök gürültüsünü duymadım” diyen Altun, köydeki bir çok direk ve trafonun da zarar gördüğünü ve köy sakinlerinin geceyi karanlıkta geçirdiğini belirtti.

Çalışmalar gün boyu sürdü

Muhtar Veysel Altun’un başvurusuyla köye gelen Aras Edaş çalışanları gün boyu zarar gören direk ve trafoları tamir etmekle meşgul oldu. Çalışanlar zarar gören trafo ve kabloları yenileyerek akşam saatlerinde köye elektrik verilmesini sağladı.

Öte yandan tüm kentte hissedilen şiddetli gök gürültüsü kentin genelindeki vatandaşları da tedirgin etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.