DSİ Bölge Müdürü Kılıçaslan'dan Başkan Pekmezci'ye ziyaret

DSİ Trabzon Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, beraberindeki heyetle birlikte Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundular.

DSİ Bölge Müdürü Kılıçaslan'dan Başkan Pekmezci'ye ziyaret

Bayburt Postası - DSİ Trabzon Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, Bölge Müdür Yardımcısı Olcay Çubukçu, Bölge Müdür Yardımcısı Deniz Kenanoğlu, Bayburt DSİ Şube Müdürü Bülent Kaya, Proje ve İnşaat Şube Müdürü Hüseyin Kuduban,  Havza Yönetimi İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü İlyas Erdoğan ile İçme Suyu ve Atıksu Şube Müdürü Ümit Demirdağ, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundular.

Devlet Su İşleri’nin Bayburt’ta gerçekleştireceği projeler hakkında istişarelerin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekmezci misafirlerine çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

DSİ Trabzon Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan ve beraberindeki heyet ise Başkan Pekmezci’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarından başarılar dilediler.

Ziyarette ayrıca Bayburt Belediyesi tarafından Çoruh Nehri kenarında gerçekleştirilecek projeler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

İstişarelerin ardından Başkan Pekmezci ve Bölge Müdürü Kılıçaslan beraberlerinde belediye ve bölge müdürlüğü teknik personeli ile Çoruh Nehri kenarında incelemelerde bulundular.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Plan ve Proje Müdürü Ramazan Aydoğdu ile İmar ve Şehircilik Müdürü Sezai Dağ  da hazır bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.