Dinçer, tarihi yerleri gezdi

Bayburt’ta tarihi yerleri ziyaret eden Dinçer, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Dinçer, tarihi yerleri gezdi
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi ve İHH Bayburt Şubesi tarafından düzenlenen ‘Kardeşlik İftarı’na katılmak üzere Bayburt’a gelen Milli Eğitim eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer günü Bayburt’ta geçirdi.

Bayburt’ta tarihi yerleri ziyaret eden Dinçer, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Bayburt Milletvekili  Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş ve AK Parti İl Başkan Vekili Lütfü Bölen’in eşlik ettiği eski Bakan Dinçer, sırasıyla Abdulvahap Gazi Türbesi, Taşhan, Kırkçeşmeler, Ulu Camii’yi gezerek incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Mete Memiş, Ömer Dinçer'e ehramdan üretilen ürünler hediye etti. 

Bakan Dinçer, Bayburt’ta ağırlanmaktan onur duyduğunu ifade ederek, kendisine gösterilen yakın alakadan dolayı Bayburt halkına teşekkür etti.

Milletvekili Bünyamin Özbek ise, “Sayın Bakanımıza Bayburt'umuzun tarihi ve turistik mekanlarını gezdirerek ilimizi tanıttık. Esnaf ziyaretleri ve halkımızla beraber sohbet ederek yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için halkımızdan destek istedik. Sayın bakanımıza programlarımıza iştirak ettiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
lütfi hakkıbil-london 10 yıl önce

bayburt m.vekilinin elleri arkada poz vermesi,amerikadaki texsası hatırlattı,kendisine
teşekkür ederiz.

Avatar
lütfi hakkıbil-london'A 10 yıl önce

BELA-I BÜNYAMİN: Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi!
Çok haklısın sayın hemşehrim; yanında ki sabık bakan da tombiks'i oynuyor baksana :)

Avatar
hüsnü adıgüzel 10 yıl önce

hz abdülvehhab gazinin sosyal tesisleri güzel olmuş,fakat ağaç dikilmemiş,ayrıca türbe
içi,içler acısı ve çevre yolu asfalt olmalı,ki gelen ziyaretçiler güzel karşılanmalı ve Bay-
burta yakışır olmalı,yetkililere önemle duyrulur.esen kalınız.