Devlet Su İşleri, Bayburt'ta 2 temizlik görevlisi alacak

Devlet Su İşleri, Türkiye genelinde 40 ilde lise mezunu 196 temizlik görevlisi alacak. Bayburt'a ayrılan kontenjan sayısı 2 olarak açıklandı.

Devlet Su İşleri, Bayburt'ta 2 temizlik görevlisi alacak

Bayburt Postası - Devlet Su İşleri Kamu Personeli alımı için ilana çıktı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Devlet Su İşleride personel alacağını bildirdi. KPSS 55 puan almak başvuru için yeterli. 

Mülakat yapılmayacak

DSİ personel alımları için adaylara herhangi bir mülakat yapılmayacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında yapılacak. Buna göre 4/B kapsamında yapılacak personel alımları için Kadro sayısı kadar atama yapılacak olup Yedek aday ise KPSS Puan sırasına göre kadro sayısının 4 katı kadar seçilecektir.

Başvurular bayram sonrası başlıyor

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları bayram sonra başlayacak. 20-30 Temmuz 2022 tarihleri arasında başvurular alınacak. Başvurular elektronik ortamda yapılacak.

KPSS en az 55 puan

Temizlik Personeli alımları düşük KPSS puanı ile yapılacak. Buna göre adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından  en az 55 puan almış olmak şartı aranacak. Aynı zamanda adayların 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. madesindeki şartlar aranacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.