Demirözü Belediyesi'ne yeni araç

Demirözü Belediyesi, araç parkına yeni bir araç daha ekledi.

Demirözü Belediyesi'ne yeni araç

Bayburt Postası - Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer’in Arsin Belediyesi’ne talebi iletmesi üzerine, her iki belediyenin meclislerinin karşılıklı onayıyla işlem gerçekleşti. Kamyonlarla ve tırlarla taşınamayacak  büyüklükte  yüklerin taşınmasını sağlayan Mercedes marka lobed araç hibe olarak Demirözü Belediyesi’ne kazandırıldı.

Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Arsin Belediyemize talebimiz neticesinde, meclislerimizin karşılıklı onayıyla Mercedes marka lobed hibe olan araç parkımıza eklenmiştir. Aracı ilçemize kazandırmak noktasında büyük emekleri olan Arsin Belediye Başkanımız sayın Muhammet Gürsoy’a, Meclis Üyelerine, Belediye Personeline ve iş adamı Hacı Enbiya beyefendiye teşekkür ederiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.