Demirözü Belediyesi'nden Türkiye birinciliği

Demirözü Belediyesi hayata geçirdiği proje ile Türkiye birinciliğini Bayburt'a getirdi.

Demirözü Belediyesi'nden Türkiye birinciliği
Bayburt Postası - Türkiye geneli düzenlenen ve 881 Belediyenin proje sunumuyla gerçekleştirilen “Medeniyetimizi Yaşatan Dünyayla Yarışan Şehirler” adlı belediyeler arası proje yarışmasında "Kadınlarımız Yorulmasın Kaynaklarımız Kurumasın" proje Türkiye birincisi oldu.

Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen birincilik ödülünü Ankara düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Demizörü Belediyesi hayata geçirdiği "Kadınlarımız Yorulmasın Kaynaklarımız Kurumasın" projesinde Demirözü ve çevre köylerin halılarını ücretsiz yıkıyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut Kocatürk 7 yıl önce

Selami bey hakikaten çalışkan, farkındalık yaratan kişileğe sahip birisi. inşAllah Bayburtlu bu evladına sahip çıkar lordlar kamarasına yem etmez.
Tebrikler. inşAllah daha iyi yerlerde görev alırsınız.

Avatar
bayburt iğdir köyü dernek başkanı Ali KACIR 7 yıl önce

Tebrik ediyorum bayburtumuzun güzel ilçesi demirözü belediye başkanı sayın selami beyi kutluyorum güzel bir düşünce ve çok başarılı bir proje başarılarının devamını diliyorum