Cumhuriyet Caddesi yeni bir yüze kavuşturuldu

Bayburt'un en önemli arterlerinden olan Cumhuriyet Caddesi'nin bir bölümünde Bayburt Belediyesi'nce başlatılan çalışma sona erdi.

Cumhuriyet Caddesi yeni bir yüze kavuşturuldu
Bayburt Postası - Bayburt'un en önemli arterlerinden olan Cumhuriyet Caddesi'nin bir bölümünde Bayburt Belediyesi'nce başlatılan çalışma sona erdi. Bayburt Belediyesi kış sezonu öncesi yol yenileme çalışmalarına aralaıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nin bir bölümü de tamamen yenilenerek, yeni bir yüze kavuşturuldu. 

Caddede yapılan kaldırım çalışmaları ve küp taş uygulamaları gece gündüz gerçekleştirilen çalışmayla tamamlandı. Cadde ayrıca küp taş uygulamaları sırasında estetik bir görüntü oluşturmak adına çeşitli motifler kullanılarak adeta nakış gibi işlendi.

Yaptıkları çalışmalarla Bayburt’taki kavşak ve orta refüjlerin çehresini değiştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Cumhuriyet Caddesi’ndeki orta refüjde ağaçlandırma ve düzenleme çalışmalarını tamamladı. Bir yandan gül ve lale soğanı ile ağaç dikimi gerçekleştiren ekipler bir yandan da peyzaj çalışması gerçekleştirdi. 


Anahtar Kelimeler:
Bayburt Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtsuz 6 yıl önce

Cadde iyide insanlar gecerken etrefindaki ucube, carpik, bicimsiz, tum binalari gormezden mi gelecek?

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Yapılan 200 mt yol ve kaldırımın 1 yıldır reklamı yapılıyor. İnsanlar uzaya çıkıyor bizim şehrimizde hala alt üst yapı yapılıyor bu kadar geri kalır mıydı bayburt

Avatar
bayburtlu 6 yıl önce

SAYIN YETKİLİLER BU CADDEYE ARAÇ GİRİŞİ YASAKLANSIN LÜTFEN

Avatar
Serkan Gonulalan 6 yıl önce

Simdi o caddeyyi gece aydinlatma zamani aksam olunca turkiyenin en karanlik sehri olan bayburta guzel bir aydinlatma sart

Avatar
BAYBURTLU 6 yıl önce

BU ZAMANA KADAR NEDEN YAPMADINIZ ASLINDA BU BİLE SİZLERİN ELEŞTİRİLMESİ GEREKEN BİR DURUMDUR SİZLER BU ŞEHRE HİZMET FALAN ETMEDİNİZ DAHA BU ŞEHİRDE YOL YOK OTOBAN YOK TARIM YOK TARIM HAYVANCILIK BİLE YOK 15 SENE GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN DAHA BAYBURTTA HASTANE YOK SOSYAL TESİS YOK HALA ÇIKMIŞ HİZMET ETTİK PALAVRALARI ATIYORLAR BENİM ANLAMADIĞIM ASIL KONU İSE VATANDAŞ DA BUNLARI DESTEKLİYOR NASIL DESTEKLER ANLAMIYORUM KARDEŞİM BİR TANE İŞ YAPILMIŞ ALTI ÜSTÜ DİĞER ŞEHİRLER BAYBURTUN ÇOK İLERİSİNDE ŞU ANDA BİZLER BUNLARI BİLE ALKIŞLIYORUZ VATANDAŞ OLARAK MAALESEF KALİTE SEVİYEMİZ ÇOK DÜŞMÜŞ BUNLARI BİLE ALKIŞLAR OLMUŞUZ BİZLERİ HİZMETTEN YOKSUN BIRAKANLAR UTANSIN

Avatar
seko69 6 yıl önce

eğer toplumun eleştirisi olmasaydı bugün bu tablo oluşmazdı. ayrıca bu çalışmada bakanın katkısı çok büyük.. daha sudaki kireci temizleyemeyenler bu tür çalışmaları yapamazlar. verilen bir emek var ama bu şehri 15 yıldır AKP belediyesi yönetiyor. bunlar diğer şehirler tarafından normal karşılanıyor, bizler ise sevincik olduk. ayrıca belediye ile alakası olsun veya olmasın pönserek deresinin hali içler acısı..

Avatar
Babert 6 yıl önce

Ben beğendim güzel olmuş bayburta yakışan bir manzara

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Kaç ay sonra başka proje için sökülecek mi yoksa kalıcı mı olaca. Bekleyip göreceğiz.