Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt programı belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman geliyor?
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt programı belli oldu. 10 Ağustos’ta 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimde en çok oy aldığı illerden biri olan Bayburt’u ziyaret edeceği tarih belli oldu. Erdoğan’ın, 12 Ekim 2014 Pazar günü Bayburt’ta olması bekleniyor.

10 Ekim 2014 Cuma günü Rize'ye gelecek olan Erdoğan'ın, 11 Ekim'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 2114-2015 Eğitim sezonu açılışını yapacağı ve 12 Ekim 2014 Pazar günü de Bayburt’ta olacağı öğrenildi.

Bayburt’u özellikle ziyaret edeceğini dile getiren Erdoğan, ziyaretlerine 10 Ağustos'ta kendisine en yüksek oy veren illerden başlayacağını söylemişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bayburt programının detayları ise henüz kesinlik kazanmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.