Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'a geliyor

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt’a geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'a geliyor

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt’a geliyor. 10 Ağustos’ta 12. Cumhurbaşkanı seçilen ve TBMM’de yemin ederek görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk olarak ziyaret edeceği iller belli oldu.

Bayburt’u özellikle ziyaret edeceğini dile getiren Erdoğan, ziyaretlerine 10 Ağustos'ta kendisine en yüksek oy veren illerden başlayacağını söylemişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 12 Ekim Pazar günü Bayburt'ta olması bekleniyor. Erdoğan'ın Bayburt programının detayları ise henüz kesinlik kazanmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan çimen 10 yıl önce

ülkemize milletimize hayırlı olsun inşallah

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Son kabinede 3. Vekilinizim diyen Sayın yeni Başbakan Bayburt a bir bakanlık dahi vermedi. Şİmdi Cumhurbaşkanı gelip ne verecek merak konusu?

Avatar
eylül 10 yıl önce

Bakan olacak kabiliyette vekil mi var....

Avatar
evren kalac 10 yıl önce

bu ne sevgi ahh.kimi sevdiyse ya öldü ya perişan oldu.sevme bizi.ne sana nede müteahhitlerine verecek bir karış toprağımız yok.

Avatar
oguz cembekli 10 yıl önce

Sssssst sakon olun....reyis geliyo...tadini cikarin....

Avatar
A.DEVLET ÇİÇEKLİ-PARİS 10 yıl önce

bayburtu eğer seviyorsak,MÜBAALA YAPMADAN.!!!,SEVİYELİ YORUMLAR YAPILMALI,DIR*BAYBURTLUYADA BU YAKIŞIR,G.HANELİLER GİBİ UYANIK OLUN
LÜTFEN.

Avatar
Bayburdi 10 yıl önce

Erdoğan'ı sevmeyebilirsiniz o sizin görüşünüz, AMA! burada kendi adınıza yorum yapın! CB Erdoğan'a %80.3 oy vermiş Bayburt adına yorum yapmayın!

Avatar
Bayburt sevdalısı 10 yıl önce

Sayın Bayburlular geçmişi bırakıp gelecekte Sayın Cumhurbaşkanımızdan ne talep edebiliriz onun hesabını yapmalıyız .Bayburt' a yılda bir veya iki defa gelmiş olsam da eksiğimiz çok helede mahalle araları sanki bir köy havasında çok üzülerek bayburttan ayrılmış durumdayım İNŞALLAH en kısa zamanda bu eksiklikler giderilir.