Cengiz Kahraman güven tazeledi

21 Şubat Bayburt Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Cengiz Kahraman güven tazeledi
Bayburt Postası - 21 Şubat Bayburt Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Cengiz Kahraman'ın 3. dönem başkan seçildiği kongrede kooperatifin tasfiyesi için karar alınırken, sanayi sitesinde kooperatife ait olan arazi üzerine 120 metrekarelik bir konferans salonu ile 60 metrekarelik 4 adet dükkan yapılarak kiraya verilmesi için yönetim kuruluna yetki verildi.  

Toplantıya Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı H. Mehmet Sekmenli, Esnaf Odalar Birliği Başkanı Selahattin Karaman, Bayburt Halk Bankası Müdürü Ender Çubukçu ve üyeler katıldı.

Divan başkanlığını H. Mehmet Sekmenli'nin yaptığı kongrede divan kâtipliklerini ise  Sefa Bozkuş ve Suat Keleş seçildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra yönetim kurulu seçimine geçildi. Kooperatif yönetim kurulu seçiminde Cengiz kahraman ve H. Mahmut Sekmenli göreve talip olurken, yapılan kapalı oylama sonucunda Cengiz Kahraman ve ekibi 3. dönemde yeniden başkanlığa seçildi.

Yapılan seçimde 91 oyun 55'ini alan Cengiz Kahraman güven tazelerken, H. Mahmut Sekmenli ise 38 oy aldı.

Seçimden sonra bir teşekkür konuşması yapan Kahraman, "Tekrar bizlere bu görevi layık gören tüm sanatkâr ve esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum, idrak edeceğimiz Ramazan ayının İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi

Öte yandan Cengiz Kahraman başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda; Hacı Mehmet Kayalı ile Sani Melekoğlu görev alırken, denetim kurulu ise İbrahim Sarıaslan, Aydın Beyazıt ve Selim Köse'den oluştu.        

                                                     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 8 yıl önce

Aslında şehrinde anahtarınıda belediye başkanına verip bu şehri terketmek lazım .

Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Sayın Başkan Belediyeye anahtarları vermişti ya bundan sonra kızarsa ne verecek bekleyip göreceğiz.,

Avatar
metin 8 yıl önce

koca esnaf dernekleri bir kahvehanede mi seçimlerini yaptı yazıklar olsun