Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bayburt'a geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, yarın Bayburt'ta olacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bayburt'a geliyor

Bayburt Postası - Bir yıl önce bakanlık görevine atandıktan sonra memleketi Bayburt'a ilk kez gelecek olan Bakan Bilgin'in programı yoğun geçecek. Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi, Bayburt Üniversitesi, parti ve STK ziyaretleri gerçekleştirecek olan Bakan Bilgin, iftarı Bayburt'ta yapacak. 

Bu gece sahurda Bayburt'ta olması beklenen Bakan Bilgin, yarın Bayburt Üniversitesi'nde kariyer söyleşisine katılacak. Kariyer söyleşisi 27 Nisan Çarşamba günü Bayburt Üniversitesi Bâbertî Külliyesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda saat 13.00'te gerçekleşecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 2 yıl önce

asgari ücrete tarihin en büyük zammını yapmış sayın bakan tekrar yeni bir zam gündeminde değilmiş asgari ücrrete yapıla zam sadece 1 kalem üründe eriyip gidiyor insanlar evine ekmek götüremez hale geldi .

Avatar
Ozan 2 yıl önce

Bayburt ta artık bir müjde haberi vermesi lazım. Bayburt u uçurması için ya bir fabrika müjdesi verip iş istihdamı için şöyle 1000 yâda 1500 kişilik bir istihdam yaratma müjdesi olmalı. Belkide bakan coşarsa alın size 10000 kişilik bir istihdam da diyebilir. Hatta işler çoğalacak için alın size tren yolu ve gerekirse karadenizi de getiririz de diyebilir.