BESOB'tan Ankara çıkarması

Bayburt Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman ve birliğe bağlı oda başkanları Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bayburt Milletvekili Dr. Şahap Kavcıoğlu’nu ziyaret ettiler.

BESOB'tan Ankara çıkarması
Bayburt Postası - Bayburt Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman ve birliğe bağlı oda başkanları Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bayburt Milletvekili Dr. Şahap Kavcıoğlu’nu ziyaret ettiler.

Başkan Karaman, ziyaretlerde Bayburt esnaf ve sanatkarının yaşadıkları genel sorunlar hakkında bilgi verdi. Özellikle Erzurum Ticaret Borsası'na Bayburt'ta esnaf ve sanatkârının resen kayıtlarının iptali konusunda göstermiş oldukları ilgiden dolayı Ağbal ve Kavcıoğlu'na teşekkür eden Karaman, 21 Şubat Sanayi Sitesi ortaklarının tapularının biran önce verilerek mağduriyetin ortadan kalkması gerektiğini belirtti.



İlk olarak 2013 yılında gündeme gelen 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi hakkında talepte bulunan Karaman, iş yerlerinin tapuların hak sahiplerine verilerek oluşan mağduriyetin ortadan kalkması gerektiğini dile getirdi. Karaman,  özelikle son dönemde Esnaf ve Sanatkara kullandırılan faizsiz kredilerin Bayburt esnaf ve sanatkârını bir nebze rahatlattığını benzer uygulamaların özellikle Bayburt için devam etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Toplantıda Maliye Bakanı Ağbal ve Milletvekili Kavcıoğlu, her zaman Bayburt esnaf ve sanatkarının yanlarında olduklarını ve Bayburt'un kalkınması için gerekli bütün çalışmaların yapılacağını dile getirerek, başkan Karaman ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirttiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KENAN 8 yıl önce

28 YILDIR ESNAF KEFELET BAŞKANI 30 YILLIK ESNAF ODALARI BAŞKANI 10 YILLIK T,ÇARET ODASI BAŞKANLARI 15 YILLIK İL VE BELEDİYE ENCÜMENLERİ HEP AYNI ADAMLAR HEP MUTLAK BAŞARISIZLIK NASIL EDELİM BİLMİYORUM MOLLAMAHMUTOGLUNA HAK VERECEGİM HİÇ AKLIMA GELMEZDİ Bİ TOPLULUKTAN LİYAKATI KALDIRIRSAN İŞTE BU OLUR EDİTÖRBEY LÜTFEN ŞU MEMLEKETE YARDIM EDİN BASIN EN BÜYÜK GÜÇ

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Toplasan x marka süper marketin şubesi kadar ekonomisi olmayan bi şehir.

Avatar
murat ali 8 yıl önce

bakanım dogalgazı en pahalı memleketın kullanıyor duyuyorsun dımı bızı..

Misafir Avatar
aloş 8 yıl önce @murat ali

Bayburt luya bir şey olmaz. En pahalısını kullanır genede kendini acındırmaz kardeşim.

Beğenmedim! (0)