Bereden uyuşturucu çıktı

Bayburt’ta polisin düzenlediği operasyonda esrar ve bonzai maddesi ele geçirildi.

Bereden uyuşturucu çıktı
Bayburt Postası - Bayburt’ta polisin düzenlediği operasyonda esrar ve bonzai maddesi ele geçirildi. Yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde Erzurum’dan Rize’ye uyuşturucu madde götürüleceği bilgisini alan Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Bayburt merkezde durdurduğu otobüste arama yaptı.

Yapılan aramlar sonucunda otobüste bulunan E.M. isimli şahsın üzerinde bere içerisine saklanmış, 45,30 gram esrar ile 2,66 gram Bonzai maddesi ile 1 adet G3 piyade tüfeği fişeği ve 1 adet Kaleşnikof silah fişeği ele geçirildi.

Olayla ilgili ifadesi alınan E.M. isimli şahıs serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
EsrarUyuşturucuBonzai
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 10 yıl önce

Bayburt polisinin narkotik köpeği yok galiba her ay uyuşturucu sevkiyatı yapılan yakalanan Bayburt'ta bence narkotik köpeğide olması polislerin işini kolaylaştırır.

Avatar
mustafa 10 yıl önce

bayburt polisinin narkotik köpeği yok galiba her ay uyuşturucu sevkiyatı yapılan yakalanan bayburtta bence narkotik köpeğide olması polislerin işini kolaylaştırır.