Belediyeden temizlik seferberliği

Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlıklar Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Belediyeden temizlik seferberliği
Bayburt Postası - Yaz aylarının gelmesinden itibaren genel temizlik çalışmalarını tempoyu artırarak sürdüren Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlıklar Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  Bu kapsamda Kaleardı ve Şingah Mahallelerinden başlatılan çalışmalar Bayburt geneline yayılarak devam edecek.

Bayburt Belediyesi ekipleri çalışmalar kapsamında bir yandan cadde ve sokaklardaki göze hoş gelmeyen görüntüler oluşturan yabani otların temizlenmesi için çalışma gerçekleştirirken bir yandan da yıkama ve çöp toplama çalışması gerçekleştiriyor. Kaleardı Mahallesi ve Şingah Mahallesi'ndeki cadde ve sokaklarda devam eden çalışmalarla buralardaki göze hoş gelmeyen görüntüler ortadan kaldırılıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rambo yağız 7 yıl önce

Bide şu şingah çifliğinide halledin at köpek tavuk Kedi insanlar bazlarını temizligi bi zahmet