Belediye kar mesaisinde

Bayburt Belediyesi şehrin birçok noktasında karla mücadele çalışmalarını devam ettiriyor.

Belediye kar mesaisinde
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi şehrin birçok noktasında karla mücadele çalışmalarını devam ettiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Caddesindeki kaldırımlarda kar temizleme ve buz kırma çalışması gerçekleştirirken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de şehir merkezinde ve şehrin dışında bulunan mahallelerde yoğun kar yağışından dolayı kapanan yolları açıyor.



Tuzlama çalışması

Bir yandan kar temizleme ve yol açma çalışmaları devam ederken bir yandan da şehir içi araç ve yaya trafiğinde buzlanmadan dolayı herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce tuzlama çalışması gerçekleştiriliyor. Özellikle ana arterlerde yoğunlaşan tuzlama çalışmasıyla buzlanmadan dolayı oluşabilecek istenmeyen durumların önüne geçiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.