Bayburt’un 2 projesine destek!

Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında Temmuz döneminde KUDAKA’dan destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.

Bayburt’un 2 projesine destek!
Bayburt Postası - Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında Temmuz döneminde KUDAKA’dan destek almaya hak kazanan projeler belirlendi. Mart ayının başında ilan edilen Doğrudan Faaliyet Desteği Programı’na Temmuz ayı döneminde toplam 8 adet başvuru yapıldı. Bu başvurulardan 7’si değerlendirme komisyonu tarafından değerlendirildi ve 70’in üzerinde puan alarak başarılı bulunan projeler ajansın yönetim kurulu onayına sunuldu.

Ajans, yönetim kurulunun 25 Temmuz 2014 tarihli toplantısında 4 projenin desteklenmesine karar verdi. Böylelikle programın ilan edilmesinden bu yana 15 proje ajans tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Öte yandan başvuruların ajansa ulaştığı tarih itibariyle değerlendirilmesi için yeterli süre kalmadığından teslim alınan 1 adet projenin değerlendirme süreci ise devam ettiği belirtildi.

KUDAKA tarafından yapılan açıklamada, 2'si Bayburt, 2'si Erzurum’dan olmak üzere desteklenecek projeler şöyle:

-Turizm İnovasyonla Gelişir, Tanıtımla Büyür (Bayburt Gazeteciler Cemiyeti )
-Kentte Kırsal Dönüşüm (Bayburt Belediyesi)
-Aziziye Termal Sularının Isıtma Amacıyla Seralarda Kullanım Fizibilitesi (Aziziye Belediyesi)
-Doğu ve Güneydoğu Anadolu İllerimizin Ekonomik Gelişimi: TRA1 Bölgesi Örneği (Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.