Bayburt’ta POMEM hazırlık kursu

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, POMEM sınavları için hazırlık kursu düzenliyor.

Bayburt’ta POMEM hazırlık kursu
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, POMEM sınavları için hazırlık kursu düzenliyor. Polis Akademisi bünyesindeki POMEM’lere bu yıl lisans ve önlisans mezunları arasından yetiştirilmek üzere 13 bin polis memuru alınacağı belirtilmişti. 6 Ekim’de başvuruların sona erdiği POMEM için Bayburt’ta kurs açıldı. 

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde yapılan yazılı açıklamada, 9 Ekim 2017 Pazartesi gününden itibaren Saat:10:00-12:00 arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde ücretsiz POMEM kursunun başlayacağı bildirildi.

Hazırlık parkurunun sınav parkuru ile aynı olduğuna dikkat çekilen açıklamada, “Tecrübeli antrenörlerimiz tarafından verilecek olan kursa müracaat için kurumumuza başvurmanız gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.