Bayburt’ta feci kaza: 3 ölü, 12 yaralı

Trabzon'dan kayak yapmak için Karsa giden doktorlar ve yakınlarını taşıyan otobüsün, Bayburt yakınlarında kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu 1 doktor ile 2 çocuk öldü.

Bayburt’ta feci kaza: 3 ölü, 12 yaralı
Bayburt Postası - Trabzon'dan kayak yapmak için Karsa giden doktorlar ve yakınlarını taşıyan otobüsün, Bayburt yakınlarında kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu 1 doktor ile 2 çocuk öldü. Aralarında ölen çocukların birinin doktor olan annesinin de bulunduğu 12 kişi yaralandı.

Trabzondan yola çıkan Ali Seferoğlu yönetimindeki 34 UNS 04 plakalı otobüs, bugün saat 03.00 sıralarında Bayburt Organize Sanayi Bölgesi kavşağına vardı. Sürücü Seferoğlu, iddiaya göre burada yolda kar temizleme çalışması iş makinesine çarpmamak için manevra yapınca, otobüs kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Beyin Cerrahı 37 yaşındaki İlkay Sitti ile 16 yaşındaki Kıvanç Gençosmanoğlu ve 8 yaşındaki Ceyda İskender yaşamını yitirdi.

Kızı öldü, doktor anne ağır yaralı


Kazada ağır yaralanan enfeksiyon uzmanı doktor Serap İskender ise Bayburt Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Hafif yaralanan 11 kişi ise Bayburt Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi gördü.

Kazada ölen Ceyda İskender’in, ağır yaralanan doktor Serap İskender’in kızı olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elif Berra Yüce 10 yıl önce

Gerçekten de çok üzüldüm ve ağladım, Ceyda İskender benim en iyi arkadaşımdı, keşke ölmeseydi.

Avatar
....... 10 yıl önce

Kıvanc abi .... :(((