Bayburt’ta büyük operasyon: Tam 372 kilo esrar!

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü büyük bir operasyona imza attı. Bayburt merkezde yapılan operasyonda 372 kilogram esrar ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

Bayburt’ta büyük operasyon: Tam 372 kilo esrar!
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü büyük bir operasyona imza attı.  Bayburt merkezde akşam saatlerinde yapılan operasyonda 372 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Bingöl'den hareket eden ve Erzurum istikametinden gelen bir araç ihbar üzerine takibe alındı. Takibin ardından Bayburt merkeze girişte polis tarafından verilen dur ikazına aracın sürücüsü hızla kaçmaya başladı. Çilçil Mevkii’nde oluşturulan polis barikatını aşan araç, kısa süren kovalama sonucu Esentepe Mahallesi’nde ele geçirildi. Aracı mahalle içine bırakarak yayan kaçmaya çalışan sürücü E.S. ise polisin sıkı takibi sonrası fazla uzaklaşamadan yakalandı. Araçta yapılan incelemede de 12 ayrı hurç içine yerleştirilmiş piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 500 bin lira olan 372 kilogram esrar maddesinin ele geçirildiği açıklandı.

Daha önce uyuşturucu kaçakçılığından suçları bulunan ve Hatay nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen E.S., olayın ardından tutuklanarak Bayburt M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

Son 15 yıla bedel

Öte yandan son yıllarda Bayburt’ta kaçakçılara önemli bir darbe vuran Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü büyük bir operasyona daha imza attı. Piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 500 bin lira olan 372 kilogram esrar maddesini ele geçiren Bayburt Emniyeti'nin bu büyük operasyonunun kentin son 15 yılında esrar kaçakçılarına vurulan darbeye bedel bir operasyon olduğu belirtildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemil Yücel 10 yıl önce

Köklerini kazisinlar, Elleri dert görmesin Emniyet teşkilatı na başarılar dilerim

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

helal olsun polise. birde şu hırsızları ve yolsuzları yakalasanız ne olur. asıl büyük para ve kul hakkı orada.

Avatar
Adiloglu 10 yıl önce

Yaya kaçmaya çalışmış sanırım

Avatar
Engin DEMİR 10 yıl önce

Teşekkür tüm Bayburt adına