Bayburtlu gençlerin konuğu Kenan Yavuz'du

İstanbul’da üniversite eğitimini sürdüren Bayburtlu öğrenciler bir araya gelmeye devam ediyor.

Bayburtlu gençlerin konuğu Kenan Yavuz'du
Bayburt Postası - Üniversite öğrencisi Bayburtlu gençlerin ikincisini düzenlediği kahvaltı organizasyonunun konuğu iş dünyasının tanınan simalarından Kenan Yavuz oldu. İstanbul Eminönü’nde gerçekleşen kahvaltıya gençler yoğun katılım gösterdi.

İş adamı Kenan Yavuz, geçmişten günümüze Bayburt kültürü, dokusu ve tarihinin korunması, Kenan Yavuz Konağı'nın çıkış fikri ve süreci, Beşpınar Köyü'nden PETKİM 'e uzanan başarı hikâyesini anlattı.

Konuşma sonunda da yarınların emanetçisi ve geleceğin teminatı olan gençlerin Bayburt ortak paydası altındaki fikirleri ve eleştirileri dinlendi.

Geleceğin avukatları, psikologları, hekimleri, mühendisleri, öğretmenleri, diş hekimleri, yönetici adayları olan dinamik, eleştirel düşünceye sahip gençlerin gözünden Bayburt ile ilgili yapılan icraatların değerlendirilmesi yapıldı.

Gençlerin öncesinde konukları adına Şehit Osman Tepesi'ne diktirdikleri fidanın sertifikasını ise Edebiyatçı Turgut Akaslan, Kenan Yavuz’a takdim etti.

Öte yandan organizasyonu düzenleyen gençler, Bayburtlu üniversite okuyan gençlerin gönüllülük esasına dayanarak yaptığı sosyal faaliyetlerin süreceğini belirttiler.

Haber: Sinem Ayaz

Anahtar Kelimeler:
Turgut AkaslanKenan Yavuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.