Bayburt Valiliği Yeni Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı

Bayburt Hükümet Konağı’nın ihalesi yapıldı.

Bayburt Valiliği Yeni Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilecek olan ve 20’ye yakın kurumu bünyesinde toplayacak binanın ihalesi 22 Haziran’da tamamlandı.

Valilik Makamı, Yazı İşleri Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Bayburt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü gibi kurumların yer alacağı binada, 120 kişilik konferans salonu, toplantı odaları, 400 kişilik yemekhane, 120 araçlık kapalı, 50 araçlık açık otopark, bekleme salonları, sosyal alanlar, resmi ziyaret ve tören alanları da bulunuyor.

Bayburt Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“İçişleri Bakanlığı tarafından projesi Bayburt Valiliği’ne hazırlattırılan yeni Hükümet Konağı’nın ihalesi TOKİ marifetiyle gerçekleştirildi.

Pek çok kamu kurum ve kuruluşunu aynı çatı altında toplayarak vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmetler verilmesini sağlayacak olan Yeni Bayburt Valiliği Hükümet Konağı binasının ihalesi 22 Haziran 2018 tarihinde yapıldı. 5 Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek yeni hükumet konağı tamamlandığında 20’ye yakın kamu kurumu ve bağlı birimleri aynı çatı altında toplanacak. 120 araçlık kapalı, 50 araçlık açık otopark ve konferans salonu gibi ortak kullanım alanları yer alacak.

Bu önemli yatırımın Bayburt İlimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mikail 6 yıl önce

20 tane kurum her birini 5 aracı olsa 100 araç eder bu kurumda çalışanlar araçlarını nere çekecek hesap ortada daha orada işi olan vatandaşın arabasını çekeceği yeri hiç katmıyorum . iç işleri projesini bayburt valiliğine yaptırtmış valiliğin yaptığı projeler ortada onarım yenileme adı altında tadilattan geçen binalar 1 yıl kulanılmadı milyarlar harcandı çöp oldu. yok mu aklı başında başka proje yapacak birileri bu memlekette..

Avatar
Bayburdi 6 yıl önce

Bayburt için bir ihtiyaçtı çok güzel oldu fakat seçilen yer çok anlamsız. Böylesine büyük bir binayı otoyol kenarına değil daha açık bir alana hatta şehrin gelişmesine katkı sağlayacak bir araziye yapılması gerekirdi.

Avatar
Bayburtlu Salih 6 yıl önce

Yeni hizmet binasının yapımı tabiki ihtiyaçtır ve elzemdir. Fakat lütfen, daha önce duyurulan şu an ki Emniyet binasının yanındaki halı sahanın yerine olmasın; Şehir de zaten şehir plancılığı adına yeterlilik yok,bir de,bu yeni hizmet binası bu sıkışık alana yapılır ve 5-10 yıl sonra alanın(dikkat zamanı kısa tutuyorum) yetmeyeceği trafik ve genel hizmet anlayışı açısından yetersiz olacağı anlaşılır ise,iş işten geçer bu milletin paraları boşa harcanmış olur.Bayburt İl olmadan önce zaten bu alanın trafik açısından sıkıntısı vardı,Bayburt İl oldu, trafiğin düzenlenmesi açısından, ne yolun her iki karşı yakasının imarı ile ilgili olsun, nede yolun daha geniş tutulması veya gerek Demirözü ve Trabzon güzergahından itibaren orta ve uzun vadeli bir çevre yolu projesi üretilmeden,yeni hizmet binasının bu bölgeye yapılması ve bundan sonra bu bölgede ticari faaliyetin artacağını da düşünür isek sıkıntıyı nasıl aşacağız.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN ►►►http://www.bayburtpostasi.

Avatar
Baybars 6 yıl önce

Osmanli ve selcuklu mimarisi cok guzel olmus bence yeni yapilacak konutlarda bu mimariyle olmali

Avatar
Ferah Kalsın 6 yıl önce

Otopark sıkıntı

Avatar
Bayburt 6 yıl önce

Böyle bir projeye ihtiyaç olduğu doğrudur. Ama en azından şehrin dışarıya dönük açılması için bizim arsaların oraya yapılsaydı iyi olacaktı :D Örneğin hastane eğer şuanda ki yerinde olmasaydı oranın kıymeti olmayacaktı. :)

Avatar
Murat Çelik 6 yıl önce

Mimari harika lakin yeri yanlış...

Avatar
baybars 6 yıl önce

İlimiz için hayırlı uğurlu olsun diyelim
Bu dar alana bu binayı yapmaktansa;
1- Üniversitenin Dedekorkut kampüs alanına yapılması hem madden hem de fiziken uyun olacağı,
2- Yapılacak kompleks için harcanacak para üniversiteye aktarılarak BABERTİ külliyesinde yeni hizmet binalarının yapılacağı,
3- Çevre sel düzenleme ve şehircilik açısından aynı alan içinde farklı binalarda daha çok kurumun barındırılacağı,
4- İleriye dönük planlama yapıldığında ise önünün açık olduğu gerektiğinde gerekli binaların yapılması için daha iyi olduğu,
5- Şehir Merkezinde ki yoğunluğun azaltılacağını zaten hesaba katmıyoruz

Bu görüş ve önerilerin il yöneticileri tarafından dikkate alınmasının ilimiz bakımından hem ekonomik hemde kültürel olarak daha güzel olacağının değerlendirilmesi

Hususuna saygı ile arz ederim.

Misafir Avatar
Şafak Güngör 6 yıl önce @baybars

Çok mantıklı bir düşünce. Çarşının içindeki mevcut üniversite binaları kurumlara devredilsin Yeni yapılacak binanın bedeli üniversiteye kaynak olarak aktarılsın böylece üniversite ve kamu binaları tek bir yerleşkede toplanmış olur.

Beğenmedim! (0)