Bayburt'ta kar seferberliği

Bayburt'ta karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Bayburt'ta kar seferberliği
Bayburt Postası - Bayburt'ta karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Bayburt İl Özel İdaresi yetkilileri, il genelinde önceki gün başlayan ve bu sabah itibarıyla etkisini azaltan kar yağışının ardından, 25 köy yolunda ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.

Kar yağışı nedeniyle Doğu Anadolu ile Karadeniz güzergahındaki D-915 karayolu Kop Dağı Geçidi ile yine aynı güzergahtaki Bayburt-Gümüşhane arasında yer alan Vauk Dağı Geçidi'nde de ulaşımda buzlanmanın da ektisiyle zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Karayolları ekipleri, her iki güzergahta kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Bayburt Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Belediyenin kar timleri de mesaide

Bayburt’ta yeniden başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Bayburt Belediyesi karla mücadele ekipleri bu olumsuzluğu en aza indirmek için karla mücadele çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kar yağışının etkisini azaltmasıyla birlikte çalışmalarını daha da hızlandıran karla mücadele ekipleri şehrin birçok noktasında aynı anda kar temizliği gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erkan can 7 yıl önce

ne belediyesi ne kar çalışması ben esnafım savacı caddesinde. bu tarafa doğru bi gelsenize kardan yürüyemiyoruz üç gündür kar yağıyor belediyeden bir kürek sallayan yok. bütün caddeler aynı.nerde belediye küçücük Bayburt ta yarım metre karla mücadele edemiyoruz.yazık

Avatar
nazım 7 yıl önce

sınıfta kalan bir belediye. yazıklar olsun. caddelerden kardan yürüyemiyoruz.