Bayburt'ta 'Jandarma personeliyiz' diyen dolandırıcıları Jandarma ele geçirdi!

Bayburt'ta kendilerini jandarma personeli olarak tanıtan 3 kişi, bir vatandaşın 50 bin lira değerindeki ziynet eşyası ile bir miktar parasını aldı. 

Bayburt'ta 'Jandarma personeliyiz' diyen dolandırıcıları Jandarma ele geçirdi!

Bayburt Postası - Bayburt'un Rüştü köyünde yaşanan dolandırıcılık olayında, V.T, S.Ş. ve A.B. isimli 3 dolandırıcı E.K. isimli vatandaşın evine giderek, kimliklerini gösterip vatandaştan kıymetli eşyalarını istedi.

E.K. isimli vatandaş evinde bulunan 50 bin lira değerindeki ziynet eşyasını şahıslara teslim ettikten sonra, şüphelendiği kişileri Jandarmaya sordu.

Vatandaşın dolandırıldığını anlayan Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Üç dolandırıcıyı Diyarbakır yolunda yakalayan Jandarma ekipleri, mağdur E.K.'nın ziynet eşyalarını ve parasını kendisine teslim etti. 3 şahıs ise, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Dolandırıcılar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.