Bayburt'ta elim bir trafik kazası: Hamdi Seçkin hayatını kaybetti!

Yaylapınar (Lusung) köyü yakınlarında yaşanan kazada Saadet Partisi Bayburt il yönetim kurulu üyesi Hamdi Seçkin hayatını kaybetti.

Bayburt'ta elim bir trafik kazası: Hamdi Seçkin hayatını kaybetti!

Bayburt Postası - Dün öğleden sonra yaşanan kazada Yaylapınar köyünden Bayburt'a gelen Hamdi Seçkin yönetimindeki 69 AF 720 plakalı kamyonet, seyir halindeyken kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan ağaçlara çarptı. Araç sürücüsü Hamdi Seçkin ile araçta bulunan Sinan Tütüneken yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Bayburt Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kazada ağır yaralanan Hamdi Seçkin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı olan Sinan Tütüneken’in tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Bayburt'un sevilen simalarından, Saadet Partisi yönetim kurulu üyesi de olan Hamdi Seçkin'in vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu.

Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, Hamdi Seçkin'in vefatının ardından yayınladığı mesajda, "Yönetim Kurulu Üyemiz Hamdi Seçkin elim bir trafik kazası sonucu emaneti Rabbine teslim etti. Mekanı cennet makamı âli olsun inşallah. Ailesi ve teşkilatımızın başı sağolsun. El-Hükmülillah" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Hamdi Seçkin, bugün saat 14.30'da Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Seçkin'in cenazesine kalabalık bir topluluk katıldı. (Haber güncelleme: 06.08.2021, Saat 15:30)   

Anahtar Kelimeler:
Hamdi KazıkHamdi Seçkin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akıncı 3 yıl önce

Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllah. Bayburt, yiğit ve erdemli bir insanını kaybetti. Rabbim ona rahmet eylesin.

Avatar
mehmet 3 yıl önce

Allah, rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabır versin. çok dürüst bir arkadaştı.

Avatar
Cem 3 yıl önce

Hamdi KAZIK Kardeşime ALLAH tan rahmet diliyorum...

Avatar
Seyr-i süluk 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun müslümanca yaşadı.çok dürüst bir insandı çok üzgünüz

Avatar
Bünyamin 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun biz razıyız Allah razı olsun rabbim rahmetiyle muamele eylesin geride kalanlara Allah sabırlar versin

Avatar
Ömer 3 yıl önce

Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.kendisinden razı idik rabbimde razı olsun.kederli ailesine Rabbim sabırlar versin.

Avatar
frt 3 yıl önce

Rabbim komsum degerli kardedime rahmet etsin. Cennettede komsu oluruz insallh

Avatar
Taner Kazık 1 yıl önce

Canım kardeşim. Mekanın Cennet olsun İnşaAllah.