Bayburt'ta ekmeğe 50 kuruş zam!

Bayburt'ta uzun bir süredir ekmeğe istenen zam talebi gerçekleşti. 

Bayburt'ta ekmeğe 50 kuruş zam!

Bayburt Postası - Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından yapılan açıklamada, 250 gram ekmeğin bedelinin 50 kuruş zamlanarak 3.00 TL olduğu belirtildi.

23 Mart 2022 Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak zam ile ekmeğin gramajı düşürülmezken, 50 kuruş zam yapılmış oldu. 

Fırıncıların talebi farklı idi 

Bayburt'ta faaliyet gösteren fırıncıların maliyet hesap ederek, ancak kurtarır dedikleri 210 gram ekmeğe 3.00 TL talepleri gerçekleşmedi.

Fiyat artışında fırıncıların talepleri, gramaj düşürülmeden 250 gram ekmek 3.00 TL olarak belirlendi.  

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Ekmek Zammı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halk 2 yıl önce

Pekiiiii, Bayburt halkına ne verdi bu zam karşılığında.
Nerede bir fabrika, nerede bir üretim tesisi nerede bu 3 TL ye ekmeği almak isteyen insan için bi imkan nerede.

Avatar
BayburtBir 2 yıl önce

Dolmuşa zam ekmeğe zam... Belediye ile özel dolmuşların fiyatının aynı olduğu başka il yok.. Birde belediye dolmuşları 8 - 5 çalışıyor,işin garibi bu alanda da Türkiye örneği yok... E bizede alkışlamak düşer. Alkışlıyoruz

Avatar
sabır 2 yıl önce

sorulması gereken soru şu belediye başkanı neden halk ekmeği ucuza satmıyor ve her mahallede halk ekmek büfesi yok

Avatar
MTK 2 yıl önce

Godamanlar dert etmeyecek. troller dert etmeyecek. dert eden gariban ise hala akp diyecek. böyle saçma sapan kitlelerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
godaman zaten zengin ekmek ister 3 ister 50 olsun, belki de ekmek yemiyordur. belki de ete ekmek sarıp yiyordur. trol zaten savaş, dış güçler diyerek yönetilemeyen yönetimi aklıyor, ve bir yerlerden nemalanıyor. gariban ise hem aç hem ölümüne akp diyor. ne işi var, ne aşı. iki üç kuruş yardım alıyor ve çok nüfusla yaşamaya çalışıyor, hatta yaşadığını sanıyor.

ekmek 4 nufüslu aile zorluyor günde 10 ekmek alan aileler var. Fırıncılar haklı olarak zam istiyorlar. burda belediyeye iş düşüyor. belediye halka ucuz ekmek satmalı. diğer illerde olduğu gibi. gereksiz işler yaparak prim kazanmak yerine halka ucuz ekmek satarak belediyecilik örneği göstermeli. ama arada sadece 25 kuruş farkla ekmek satıyor.

bugünler iyi günlerimiz. daha beter günlere hazır olun.

Avatar
Nivli 2 yıl önce

Sahlaniyoruz un 480 olmuş ne yapsın fırıncılar vergisi işçisi elektirigi odunu pek bir şey kalmıyor Akp övünsun

Avatar
Nivli 2 yıl önce

Şeker fiyatları uçuyor enişte hangi işe el atsa fiyatlar uçuyor fabrikaların özelleştirilmiş meyvesini yiyiyoruz ses ver Türkiye ver mehteri

Avatar
Ünsal usta 2 yıl önce

Belediye acil ekmek üretimini arttırmak neyi bekliyor 2 haftadır işten çıkıyoruz ekmek yok kimi cezalandırıyorsunuz yazıklar olsun nediyim...