Bayburt'ta Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

Bayburt Valiliği tarafından, Vali Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan'ın ev sahipliğinde Cumhuriyet’in 94. Yıldönümü kutlama programları kapsamında resepsiyon düzenlendi.

Bayburt'ta Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu
Bayburt Postası - Bayburt Valiliği tarafından, Vali Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan'ın ev sahipliğinde Cumhuriyetin 94. Yıldönümü kutlama programları kapsamında resepsiyon düzenlendi.
 
Öğretmen Evi’nde düzenlenen resepsiyona Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Faruk Ayvaz, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Hayri Tacın, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Gümüşhane-Bayburt Bölge Baro Başkanı Serkan Pekmezci, Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış, Demirözü Kaymakamı Ali Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Şehit Aileleri ve Gaziler, kamu kurumu, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri, muhtarlar, esnaf, sporcu ve vatandaşlar katıldı.
 
Resepsiyona ev sahipliği yapan Vali Pehlivan, kutlama pastası kestikten sonra Garnizon Komutanı Albay Balibaşa ve Belediye Başkanı Memiş ile birlikte masaları dolaşarak davetlilerin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik etti.
 
Vali Pehlivan davetlilere yaptığı konuşmada Cumhuriyetin Türk Milleti’nin Anadolu coğrafyasındaki bin yıllık varlığının nihai mührü olması nedeniyle çok kıymetli olduğunu vurguladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin Türk Milleti’nin tarihi süreçte kurduğu 16 Türk Devleti’nin son temsilcisi olduğunu belirten Vali Pehlivan, “Rahmet ve minnetle andığımız aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bizlere mirası olan bu büyük vatanımıza ve güçlü devletimize milletimizin her ferdi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmak suretiyle sahip çıkmaya devam edecektir. Milletimiz ve devletimizle uğraşan şer odaklarıyla mücadele ederken bir yandan da kendi içimizde birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörüyü çoğaltarak aynı zamanda daha çok çalışarak ülkemizi aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Bu inanç ve temennilerle hepinize davetimize iştiraklerinizden dolayı teşekkür ediyor, hepinizi en içten duygularımla, sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” diye konuştu.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.