Bayburt'ta Askeri Kışla inşaatı devam ediyor

Arpalı beldesinde inşa edilen askeri kışlada çalışmalar sürüyor.

Bayburt'ta Askeri Kışla inşaatı devam ediyor

Bayburt Postası - Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, askeri kışla inşaatında incelemelerde bulundu. 37 bin metrekare alanda üzerinde gerçekleşecek projede, öncelikle nizamiye binası, enerji ve ısı yönetim merkezi, topçu taburu ile bağlı birlik binaları, lojistik destek komutanlığı binası, karargah binası ve konferans salonu ile tabur komutanlıkları binaları yapılacak.

Bayburt'un önemli yatırımlarından olan Arpalı Askeri Tugay Kışla inşaatı yükselmeye başladı. İnşaat alanında Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur ile incelemelerde bulunan Vali Epcim, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhterem yücesoy dısburg 3 yıl önce

acemibirliği içinde"alt yapı oluşturulsun"ayrıca mont ve bot fabrikası kurulsun.,zira savunma bakanlığıda genel kurmay ile iş birliği halindedir.kalın sağlıcakla

Avatar
Mehmet 3 yıl önce

Aceleye getirilerek yapılmasın. Devlet binaları içinde insanlar uzun süre barınacağı için sağlam yapılsın. Bir iki yıl içinde yeni bir masraf yapılarak bozulan yerlere para harcanmasın.Avrupa bu işi bir kere yapıyor.Adi malzeme ve ucuz işçiliğe kurban edilmesin.Devletimizde işi çok kırana değil,işini çalmadan, çırpmadan yapana versin ve denetimi bir an olsun bırakmasın.