Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası'nda 'Muharrem Kahraman' Dönemi

Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası’nda kongre heyecanı yaşandı. 

Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası'nda 'Muharrem Kahraman' Dönemi

Bayburt Postası - Mevcut Başkan Hacı Mehmet Kayalı ile Muharrem Kahraman’ın yarıştığı kongre sonrası Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası'nda da değişim yaşandı.

Muharrem Kahraman rakibi Hacı Mehmet Kayalı'dan 18 oy daha fazla alarak odanın yeni başkanı seçildi. 

Kongrede toplam 342 oy kullanıldı. Muharrem Kahraman 179 oy alarak yeni başkan seçilirken, Hacı Mehmet Kayalı ise 161 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Muharrem Kahraman’ın yönetim kurulunda Kadir Daştan, Ahmet Özoğul, Fatih Öksüz, Süleyman Erkovan, Bünyamin Fidan, Naim Sevimli; denetleme kurulunda ise, Ferda İspirli, Aytaç Okumuş, Fatih Sarıaslan görev aldı.

Saat 11.00’de Çıraklık Düğün Salonu’nda saygı duruşu İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman yaptı. Katip üyeliklere ise, Binali Kaya, Haktan Yücel, Sefa Kahraman ve Taşkın Kırtan seçildi. 

Başkan Muharrem Kahraman, seçim sonuçlarının odaya ve Bayburt’a hayırlı olması temennisinde bulunarak, oda üyelerine teşekkür etti.

Kongrede yaptığı teşekkür konuşmasında, 'Biz büyük bir aileyiz" diyen Kahraman, "Beraber karar alıyoruz, tabiri caizse beraber nefes alıp verdiğimiz yeni fikirlerle, yeni ufuklara beraber yürüyeceğimiz esnaf odamızın yönetimine şahsım ve arkadaşlarımı seçtiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkesi kucaklayan ortak görüş, öneri ve isteklerimizi bütün platformlarda dile getireceğimizin sözünü veriyoruz" dedi. 

Kongreye Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Yöney, Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları, Terziler, Berberler ve Ayakkabıcılar Odası Başkanı Seddar Saka ve üyeler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.