Bayburt, kar esaretinde!

Bayburt'ta dünden bugüne iyice yoğunlaşan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. 

Bayburt, kar esaretinde!

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi'nin kent merkezinde, Bayburt İl Özel İdaresi'nin ise köy yollarında karla mücadele çalışmaları zor şartlar altında devam ediyor.

Kar kalınlığının 30 cm'yi bulduğu Bayburt'ta, belediye başta ana arterler olmak üzere mahalle aralarında kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan kaldırımlarda kar küreme çalışması yaparken, bir diğer ekip mahallelerden şehre inen merdivenlerde kar temizliği yapıyor. Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, çalışmalarla ilgili verdiği bilgide, vatandaşların kar yağışından etkilenmemeleri adına tüm tedbirleri aldıklarını ve ekiplerin saha olduğunu belirtti. 

Bayburt İl Özel İdaresi'nin köy yollarındaki çalışmaları ise, fırtına dolayısı ile güçlükle sürdürülüyor. Bayburt'ta birçok köye ulaşımın sağlanamadığı öğrenilirken, açılan yolların da yarım saat içerisinde yeniden kapandığı öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hiçbir şey bilmeyen adam 2 yıl önce

size kalırsa zamlar da rahmet olması lazım, niye rahatsız oluyorsunuz..ulan adam haber yapmış, önce esaret ne demek onun bir manasına bakın! hem ne rahmeti, neye göre rahmet, adam evine kömür alamıyor, çocukları soğuktan donuyor. tabii doğalgazı 50'ye çekip, dışarda kar manzarası izleyen siz körlere rahmet, açın bir de atv'yi uçun. size ne olur, biat edin, haram yiyin, rahmet deyin.

Avatar
cemil 2 yıl önce

bu şehirden göçmek şart oldu...kış ağır..geçim çok zor...yatırım, fabrika yok...

Misafir Avatar
tın li 2 yıl önce @cemil

git cemil durduğun kabahat.bu şehir vefa ister.yazın gel güzün kit.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Mert 05 2 yıl önce

Kar dan dolayi olusan duruma esaret denmez. Gunumuzun en buyuk sorunlarindan bir tanesi kurakliktir. Kar kurakligin en buyuk ilacidir. Ayrica mikroI yuzden rahmettir berekettir, inayettir.

Avatar
Mert 05 2 yıl önce

Hic bir sey bilmeyen adam, beni tanimadan hakkimda haram yiyen biat edlitn ve ATV yi acio ucan Adam demissin. ATV dedigine gore heralde AKP li oldugumu dusunmussun , benim dini kullanan kullanan insanlarla ayni kefeye koyman uzdu.. Bugun yiyeceklerdeki enflasyonda karin az yagmasindan yani sulu tarimin az olmasindan kaynaklaniyor. Kar demek temiz su kaynaklari demek, hayat demek rahmet demek.