Bayburt Belediyesi’nden ilaçlama mesaisi

Bayburt Belediyesi ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.

Bayburt Belediyesi’nden ilaçlama mesaisi
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezi ve şehir dışındaki sulak alanlar başta olmak üzere kanallar, fosseptik çukurları, gübrelik alanlar ile yeşil alanlar da ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışma temposunu daha da yükselten ekipler aynı zamanda kene ile mücadele çalışması da yapıyor.

Mesire alanlarında vatandaşların gönül rahatlığıyla pikniklerini yapabilmeleri için buralarda da ilaçlama çalışması gerçekleştiriliyor. Vatandaşların sivrisinek sorunu olmadan ve kene korkusu yaşamadan rahat bir yaz geçirmeleri adına oldukça detaylı ve titizlikle sürdürülen çalışmalar yaz sezonu boyunca devam edecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.