Bayburt Belediyesi üst yapı çalışmlarına hız verdi

Bayburt Belediyesi vatandaşlarca beğenilen Sebahattin Savacı Caddesi’nin ardından yeni örnek caddeleri oluşturmak için yoğun bir mesai içinde.

Bayburt Belediyesi üst yapı çalışmlarına hız verdi
Bayburt Postası - Yeni sezon yol ve kaldırım yapım çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Bayburt Belediyesi’nin sahada görevli ekipleri çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bambaşka bir kimliğe bürünen Sebahattin Savacı Caddesi’nin ardından yeni örnek caddeleri oluşturmak için yoğun bir mesai içinde. Ekipler çalışmalarına tempo düşürmeden devam ederken Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş‘te bu hummalı çalışmayı yakından takip ediyor.

İncelemelerine küp taş uygulaması ve kaldırım yapım çalışmalarının sürdüğü Şair Celali Caddesi’nden başlayan Başkan Memiş buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra yol kazıma ve kaldırım yapım çalışmalarının devam ettiği Turan ve Şair Zihni Caddelerine geçti. Başkan Memiş buralarda da bir müddet incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Memiş incelemelerde bulunurken bir yandan da çalışmaların devam ettiği cadde ve sokaklardaki esnafla da sohbet ederek istişarelerde bulundu.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahali of the Bayburt 7 yıl önce

-Sokaklarda döşediğiniz taşların Bayburt taşı olduğu YALANINA sizde inanıyormusunuz? İlimizde caddelere döşenecek o kadar taş var ve üretilirken bu taşları NEREDEN, KİMDEN, KAÇ PARAYA alıyorsunuz?
-Çoruhun traverten döşenmesi işinde de travertenleri KİMDEN KAÇA ALMANIN hesabını yapıyorsunuz? 2 ve 3. Madde ile ilgili olarak Doğaltaş fabrikası kurulmuşken ve birçok üretici varken NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ? TİCARET ODASI NEDEN SUSUYOR? 3 maymunu oynamak ticaret odasını ne kadar ayakta tutacak? Sahi yaa, sayın yumak kaç tane taş ocağı aldın? Aklınıza şimdi mi geldi Ocak çalıştırmak?