Bayburt Belediyesi'nin zorlu kar mesaisi

Bayburt Belediyesi karla mücadele ekipleri çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeden sürdürüyor. 

Bayburt Belediyesi'nin zorlu kar mesaisi

Bayburt Postası - Kar yağışının vatandaşı olumsuz etkilememesi adına çalışmalarını gece boyu sürdüren ekipler sabahın ilk ışıklarından itibaren faaliyetlerine birden fazla noktada devam ediyor.

Karla mücadeleyi şehir merkeziyle sınırlı tutmayan ekipler mahallelerde de görev başında. Bir yandan iş makineleriyle yollar açılırken bir yandan da buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışması yapılıyor. 
Ekiplerin bir kısmı ise yayaların şehir merkezine rahatlıkla ulaşabilmesi adına mahallelerden şehir merkezine inen merdivenlerde kar küreme çalışması gerçekleştiriyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Şehrimiz için kar yağışı uyarısı yapıldığı andan itibaren hazırlıklarımızı ve planlamamızı yaptık. Kar yağışının başladığı akşam saatlerinden itibaren de tüm ekiplerimizi alarma geçirdik. Gece boyu tüm cadde ve sokaklarımızda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kış ile özdeşleşmiş şehirlerden olan Bayburt’umuzda kar yağışının çileye dönüşmemesi adına gerekli tüm çalışmalarımızı yerine getirdik. Ekiplerimiz gece boyunca faaliyetlerine sürdürdüler ve sabahın ilk ışıklarıyla beraber de çalışmalarına devam ediyorlar. Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar Bayburt Belediyesi görevinin başında” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

KOLAY GELSİN.....