Bayburt Belediyesi'nden yoğun mesai

Bayburt Belediyesi, kış mevsimi yaklaşırken çalışma temposunu sürüdürüyor.

Bayburt Belediyesi'nden yoğun mesai
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi, kış mevsimi yaklaşırken çalışma temposunu sürüdürüyor. Birçok alanda çalışmalarına devam eden ekipler, asfalt ve kaldırım çalışmalarınının yanı sıra park ve bahçelerdeki peyzaj çalışmaları ile cadde ve sokaklarda yıkama faaliyetlerine devam ediyor.

Yıkama ve dezenfektasyon çalışmaları devam ederken mahallelerde göze hoş gelmeyen görüntülere son vermek adına yabani ot temizliği gerçekleştiren Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Veli Şaban Mahallesinde bulunan boş alanlarda ot biçme çalışması yürüten ekipler buradaki yabani otları temizleyerek estetik durmayan görüntülerin önüne geçiyor.  Ekipler aynı zamanda Şair Zihni Kent Ormanı’nda rulo çim serme çalışmalarına devam ederken bir yandan da Kaleardı Park’ta ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni sezon asfalt uygulaması ve kaldırım yapım çalışmaları çerçevesinde şehir merkezinde örnek işlere imza atan ekipler mahallelerde de yoğun mesailerine devam ediyor. Kaleardı Mahallesi İspiryolu Caddesi’nde pmt serme çalışması gerçekleştiren ekipler Zahit Mahallesi İrfani Sokak’ta ise asfalt uygulaması gerçekleştiriyor. Ekipler aynı zamanda Adnan Menderes ve İspiryolu Caddeleri’nde de kaldırım yapım çalışmalarını sürdürürken Haydarhan Caddesi’nde ise küptaş uygulaması gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.