Bayburt Belediyesi'nden yoğun mesai

Bayburt Belediyesi kış sezonu yaklaşırken yoğun çalışma trafiğine devam ediyor. 

Bayburt Belediyesi'nden yoğun mesai

Bayburt Postası - Bu yıl yapılan asfalt çalışmaları kapsamında yeniden dizayn edilen Akşemsettin Caddesi, Oslu Baba Caddesi ve Kurtuluş Caddesi yeni yüzleriyle vatandaşın hizmetine sunuldu.

Bu caddelerde yapılan kalıcı asfalt ve kaldırım yapım çalışmaları kapsamında ilk olarak yollar belirli bir seviyeye kazılarak düzenlendi ve plentmiks temel serimi yapılarak üç katmanlı olarak asfalt uygulaması yapıldı. Asfalt uygulamasının ardından yapılan ve bazalt taşların kullanıldığı kaldırım yapım çalışmalarıyla beraber bu caddeler yeni yüzleriyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çalışmalarını şehir merkezi ile sınırlı tutmayan ekipler mahalleleri de unutmadı. Bayburt Belediyesi ekipleri belirli bir program dahilinde şehrin çeşitli noktalarında asfalt ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci yoğun bir çalışma sezonunu geride bıraktıklarını belirterek, “Bu yıl iş sezonunun açılmasıyla birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdik. Şehrimizin çehresini değiştirecek projelerimizin hayata geçirilmesinin yanında mutat hizmetlerimizi de hummalı bir çalışma ile gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin neresinde hizmete ihtiyaç duyuluyorsa belirli bir program dahilinde oraya hizmetlerimizi götürüyoruz. Kış sezonu iyiden iyiye yaklaşmasına rağmen çalışma grafiğimizi hep daha yukarıya çıkarıyoruz. Vatandaşlarımızın bu çizgimizi her zaman devam ettireceğimizden şüphesi olmasın” ifadelerini kulandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.