Bayburt Belediyesi'nden vatandaş odaklı hizmetler

Bayburt Belediyesi’nin sosyal sorumluluk odaklı hizmetlerinden olan yaşlı ve kimsesizlere yönelik, ücretsiz kuaför ve ev temizliği hizmeti tüm hızıyla devam ediyor.

Bayburt Belediyesi'nden vatandaş odaklı hizmetler
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi’nin sosyal sorumluluk odaklı hizmetlerinden olan yaşlı ve kimsesizlere yönelik, ücretsiz kuaför ve ev temizliği hizmeti tüm hızıyla devam ediyor.

50 kişinin ev temizliği, 300 kişiye kuaförlük hizmeti 

Bayburt Devlet Hastanesi’nde yatan yaşlı vatandaşlar, kimsesizler ile evinde yatağa bağlı yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak kuaför ve ev temizliği hizmeti sunulan proje kapsamında, şuana kadar 50 kişinin ev temizliği gerçekleştirilerek, yaklaşık 300 kişiye de kuaförlük hizmeti verildi. Bayburt Belediyesi tarafından kurulan ekiplerce uzun süreli tedavi gerektiren sağlık sorunlarından dolayı, hastaneden çıkamadıkları için kişisel bakımlarını yapamayan, hasta vatandaşların ücretsiz olarak saç ve sakal kesimi yapılıyor. 

Yaşlı vatandaşların oldukça memnun kaldığı ücretsiz kuaför hizmetiyle Bayburt Belediyesi tarafından kişisel bakımını sağlayamayan bireylerin, kişisel bakımları gerçekleştiriliyor. Ekipler ayrıca, bakıma muhtaç yaşlı ve hasta vatandaşların evlerine giderek, evlerinin temizliğini yapıp düzenliyor. Bayburt Belediyesi bu projeyle yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların yaşam kalitelerinin artmasına bir nebzede olsa katkıda bulunmuş oluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 7 yıl önce

Çok güzel bir uygulama.