Bayburt Belediyesi'nden kar mesaisi

Bayburt’ta etkisini gösteren yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Bayburt Belediyesi karla mücadele ekipleri bu olumsuzluğu en aza indirmek için karla mücadele çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bayburt Belediyesi'nden kar mesaisi
Bayburt Postası - Kar yağışının başlamasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran ekipler şehrin birçok noktasında aynı anda kar temizliği gerçekleştiriyor.

Gece ve gündüz olmak üzere hiç ara vermeden devam eden çalışmalar çerçevesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalle ve şehir merkezindeki yolları açarak tuzlama çalışması gerçekleştirirken Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise kaldırımlardaki karları temizliyor.

Çalışmaları yerinde takip eden Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt’ta dün etkili olan kar yağışıyla birlikte belediye ekiplerinin teyakkuza geçtiğini ve karla mücadelenin gece de aralıksız sürdüğünü belirterek, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve trafikte sıkıntı yaşanmaması amacıyla, cadde ve sokakların trafiğe açık tutulabilmesine yönelik dün geceden beri etkin mücadele yapıyoruz. Fenişleri ekiplerimiz ana arterler başta olmak üzere mahalle aralarındaki yolları açarak tuzlama çalışması yaparken temizlik ekiplerimiz ise kaldırımlarda kar temizliği gerçekleştiriyor” dedi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer faruk 5 yıl önce

Çalışmalardan Akkent konutları muaf tutuluyor galiba geçen haftadan beri tuzlama calışması yapılmadı önceki haftada ara sokaklar hariç tek yön temizlenmişti sabah birtane iş makinesi yoktu işe gelebilmek için yoğun çaba sarfettik arabalar kara gömülüyor resmen.

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Hak bu Sayın Başkanındı gece gündüz çalıştı ama hak başkasına kaydı. demek ki çok çalışma yaramadı. Yada metal yorgunu garibim.