Bayburt Belediyesi'nden Çocuklara 23 Nisan Eğlencesi

Bayburt Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenledi.

Bayburt Belediyesi'nden Çocuklara 23 Nisan Eğlencesi

Bayburt Postası - Saray Bahçesi’nde bulunan çadırda gerçekleştirilen 45 dakika süren programda çocuklar doyasıya eğlendi.

Çocukların neşesine ve heyecanına Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de ortak olurken, Başkan Pekmezci yaptığı konuşmada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, yüzlerce çocuğun katıldığı şenlikte miniklere iyi eğlenceler diledi.

Başkan Pekmezci’nin konuşmasının ardından Ufuk Kalekahyası tarafından canlandırılan Ramazan davulcusu oyununda çocuklar çeşitli maniler okudular.

Daha sonra Genel Sanat Yönetmenliğini Bülent Erdaş’ın yaptığı Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi tarafından palyaçolar eşliğinde mumya, balon patlatma ve balon şişirme oyunları oynandı.

Çocukların oldukça eğlenceli anlar yaşadığı şenlik, Ufuk Kalekahyası tarafından Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezi Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu oynanmasıyla sona erdi.

Program girişinde tüm çocuklara üzerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun yazılı kırmızı beyaz balonlar ve Türk Bayrağı verilirken oyunlara katılan çocuklara günün anısına kitap hediye edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.