Bayburt Belediyesi'nden asfalt çalışması

Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar dönemine girilmesiyle beraber bozulan yollarda onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Bayburt Belediyesi'nden asfalt çalışması
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar dönemine girilmesiyle beraber bozulan yollarda onarım çalışmalarını hızlandırdı. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarını fırsat bilen belediye ekipleri, asfalt ve yol ıslah çalışması başlattı.

Vatandaşların ulaşımlarını daha rahat yapabilmelerini sağlamak amacıyla şehrin çeşitli bölgelerinde yol ıslah çalışması başlatan Bayburt Belediyesi, şiddetli soğuk, buzlanma ve kar temizleme çalışmaları nedeniyle deforme olan yollarda asfalt ve yol ıslah çalışması yapıyor.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt BelediyesiAsfalt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan öner 8 yıl önce

Yapılan asfalt köy yoluna bile yapılmaz.Ayıptır 6 aylık adi işler yapmayın.

Avatar
Hasan 8 yıl önce

Üç gün sonra dökülmeye başlar.. Göz boyamaktan başka bir şey değil. yarım santimetre kalınlığında asfaltla bu işler olmaz. Şehrin her tarafı dökülüyor.Sokağı, caddesi, kaldırımı. İçme suyu zaten başlı başına bir sorun. Eve içme suyu götüreceğiz diye eksi 20 derecede tarım çeşmede bir saat sıra bekledik. Allah Bayburt'un Bayburt 'da yaşayanların yardımcısı olsun.