Başkan yardımcılıklarına yeni isimler

Bayburt Belediyesi’nin yeni başkan yardımcıları görevlerine başladı.

Başkan yardımcılıklarına yeni isimler
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi’nin yeni başkan yardımcıları görevlerine başladı. 30 Mart 2014 seçimlerinin ardından Bayburt Belediye Başkanı olarak seçilen Mete Memiş, belediye başkan yardımcılarını değişti. Memur kadrosu olarak boş bulunan belediye başkan yardımcılığına eğitimci Nesimuttin Selçuk atanırken, seçilmiş meclis üyelerinden Şahin Kızılaslan da diğer başkan yardımcılığına görevine getirilen isim oldu. 



Bayburt Lisesi’nde uzun yıllar müdür yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra 2009 yılında atandığı Sağlık Meslek Lisesi Müdürü olan Nesumittin Selçuk, 15 Nisan 2014 tarihinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Nesumittin Selçuk Bayburt Belediyesi bünyesine geçerken, esnaf kökenli, 2004 yılından bu güne Belediye Meclis üyeliği tecrübesi bulunan Şahin Kızılaslan da diğer başkan yardımcısı oldu.

Kurum içinde rotasyon


Öte yandan yeni dönemde başkan yardımcılıklarının ardından Bayburt Belediyesi’nde kurum içi değişikliklerin de yaşanacağı öğrenildi. Belediye Başkanı Mete Memiş’in kurum içerisinde bazı değişikliklere gidebileceği ve bunun yakın bir zamanda gerçekleşeceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 10 yıl önce

çok şaşırdım

Avatar
şahin 10 yıl önce

Nesumittin Selçuk abiye başarılar dilerim

Avatar
bahattin 10 yıl önce

çok güzel bir seçim .tebrik ediyorum

Avatar
ahmet kaan 10 yıl önce

Vay vay kimler baskan yardimcimiz olmus

Avatar
nevzat 10 yıl önce

Hocaya her şey yakışır

Avatar
69 10 yıl önce

Bir yıla kadar sahini yollayip sağlam bir ülkücü daha getirdinmi oldu mhp belediyesi helal olsun mete hocaya

Avatar
Murat 10 yıl önce

Her iki başkan yardımcısına da başarılar dileriz.

Avatar
kale 10 yıl önce

ülkücüler bu vatanın evladı değilmi.bu nasıl bir yaklaşımdır.