Başkan Pekmezi ve MHP Heyetinden Kavcıoğlu'na hayırlı olsun ziyareti

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.​

Başkan Pekmezi ve MHP Heyetinden Kavcıoğlu'na hayırlı olsun ziyareti

Bayburt Postası - Bayburt'un konuşulduğu ziyarette ilgili konuşan Pekmezci, "Bayburtlu hemşehrilerimizi bu tip önemli görevlerde görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İl Başkanımız sayın Bekir Kasap, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyemiz sayın İdris Aydın, Aydıntepe Belediye Başkanımız sayın Haşim Şentürk ve Gökçedere Belediye Başkanımız sayın Yavuz Bakır'dan oluşan heyetimizle çalışma ziyareti için bulunduğumuz Ankara'da temaslarda bulunuyoruz. Bu ziyaretler kapsamında Merkez Bankası Başkanımız hemşehrimiz sayın Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu'nu ziyaret ederek Bayburt'umuzu konuştuk" dedi.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Milletvekili Battal'a ziyaret

Başkan Pekmezci ve MHP Heyeti Ankara temasları kapsamında Milletvekili Fetani Battal'a da bir ziyaret gerçekleştirdi. Bayburt'ta yapılan yatırımlar ve planlanan projelerin konuşulduğu ziyarette konuşan Milletvekili Battal, "Cumhur ittifakı olarak Türkiyemizin ve Bayburt'umuzun geleceğini inşa etmek için durmadan çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 3 yıl önce

İş yapın iş. Ankara'lara gidip poz vermeyin. Bayburt'da yollar içler acısı durumda.Kimse görmüyor mu. Her aķşam ziyaret ettiğiniz sözüm ona parka oturak koyun. Bozulan yollar arasında bulunan belediye otobüslerinin de kullandığı yeni eğitim kampüslerinin önündeki yola dökülen kandırmaca asfalt bir yıl geçmeden patates tarlasından farksız hale geldi acilen bu yolu yol yapın. Makyaj işlerine olmayan parayı harcamayı bırakın. Belediyeyi ve personelini seferber edin. Gözle görülür işler yapın.

Avatar
Nivli 3 yıl önce

Cumhur ittifakı olarak ak partili belediyeler kepçeyle götürüyor MHP'li bbelediyeler kaşıkla ne ittifakama