Başkan Pekmezci’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri

31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde yüzde 56,5 oy oranıyla MHP'den Belediye Başkanı seçilen Hükmü Pekmezci, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Pekmezci’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan beraberinde Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa ile birlikte Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Pehlivan ve Garnizon Komutanı Balibaşa, Belediye Başkanı Pekmezci’ye görevlerinde başarılar dileyerek Başkan Pekmezci ile bir süre sohbet ettiler. 

Başkan Pekmezci ise ziyaretlerinden ötürü Vali Pehlivan ve Garnizon Komutanı Balibaşa’ya teşekkür ederek daha güzel bir Bayburt için hep birlikte çalışacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.



Tiryaki, başarılar diledi

Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Pekmezci, Başsavcı Tiryaki’ye teşekkür etti. Kurumlar arası işbirliğiyle hizmetleri yürüteceklerini belirten Başkan Pekmezci, Bayburt Belediyesi olarak istişare içerisinde bulunacaklarını söyledi.

Misafirperverliğinden ötürü şükranlarını bildiren Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki ise Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye hayırlı olsun dilekleriyle birlikte çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.