Başkan Pekmezci, öğrenci yurtlarında ikametgâh kampanyasını anlattı

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Belediyesi tarafından başlatılan ikametgah kampanyası hakkında öğrenci yurtlarında bilgilendirme yapıyor.

Başkan Pekmezci, öğrenci yurtlarında ikametgâh kampanyasını anlattı

Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, KOÇPA Kız Öğrenci Yurdu ve Veli Şaban Erkek Öğrenci yurtlarını ziyaret etti.

Başkan Pekmezci, Bayburt Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler ile bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, “Kilometrelerce uzaktan gelerek Bayburt’ta eğitim gören öğrencilerimizin bu akşam vakitlerini bize ayırmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu akşam ülkemizin 81 ilinden gelerek huzurun başkenti şehrimizde üniversite eğitimi gören öğrenci kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Kendilerine eğitim gördükleri süre içerisinde ikametgâhlarını Bayburt’umuza taşıyarak hem vatandaşlık görevlerini yerine getirmiş olacaklarını, hem de şehrimize değer katacaklarını anlattık. Şehrimiz hakkında kültürel ve tarihi bilgiler aktardık. Belediyemizin kapısı ve telefonumuzun onlara her zaman açık olduğunu ifade ettik. Her sorunlarında yanlarında olduğumuzu belirttik ve sohbet ederek istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Başkan Pekmezci ziyaretlerin sonunda KOÇPA Yurt Müdürü Cevdet Koç’a, Veli Şaban Yurt Müdürü Abdulmecit Bekmezci’ye, personellerine ve öğrencilere teşekkür ederim. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Galip 2 yıl önce

Sayın belediye başkanımız önce bayburtluya sahip çıkın göçü önleyin nufus kaybımız olmasın evdekinin kıymetini bilin insanlara deger verin hizmet edin ama belediye maalesef yap satcilarla dolmuş bu kafa yapısı ile bir yere varamayız

Avatar
sezgin 2 yıl önce

sayın başkanım belediyede çalışan araç tahsis ettiğiniz insanlar evlerine su taşıyor eşlerini işe götürüp getiriyor çocuklarını okula hastaneye vs fazla mesai almak için fırıldaklar imarda kafalarına göre hareketler zaten bir imarı düzeltemediniz gitti insanları resmen kapıyor müdürünüz su sayacı fiyat farkını kaldırın yapsatçılara son verin gerçekten belediyeden haberiniz var mı bunlar olurken siz ne meşgulsünüz sadece fotoğraf çektirmekle olmuyor